msonic Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam, czy istnieje możliwosc nagrywania plików z mojego kmputera(bez nagrywarki) korzystajac z nagrywarki innego komputera w sieci? Dodam, że nie moge przełączyć nagrywarki bo mam tylko złącza sata a nagrywarka jest na pata.Próbowałem programem Paragon Net Burner ale nie widzi on komputerow lub nagrywarek w sieci. systemy to win7 i xp Odnośnik do komentarza
m3mx Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Może poprzez pulpit zdalny http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/Burn-a-CD-or-DVD-over-a-remote-connection Odnośnik do komentarza
msonic Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 To raczej dotyczy opcji win7 na win7 i to co wysłałeś dotyczy innych wersji systemu ja mam Home premium, zapomnialem wcześniej dodać. Oczywiście sprawdzilem to i nie moge nagrać przez windowsowy zapis jak i przez programy do nagrywania. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij sobie dysk na jedym komputerze, a na drugim wybierz Narzędzia -> Mapuj dysk sieciowy i możesz korzystać z zasobów, w szczególności wypalać je na płytach. Odnośnik do komentarza
msonic Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak próbuje to ustawić to wyświetlają mi się dwa komunikaty 1.w trakcie konfiguracji 2.po zakonczeniu Odnośnik do komentarza
wasabi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Na komputerze w którym udostępniasz napęd należy wejść we właściwości napędu i ustawić uprawnienia, pełna kontrola. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi