PitBull Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam. Dziś podczas uruchamiania WinAmpa Kaspersky zaczął wykrywać UDS:DangerousObject.Multi.Generic, tak jest za każdym razem. Skanowałem już Spybot'em i Malwarebytes Anti-Malware, a także HijackThis. Żadnych efektów. Przeinstalowanie WinAmpa nic nie dało. Kaspersky dodaje wykryty problem do kwarantanny. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. OTL.Txt Extras.Txt Hijackthis.txt Malwarebytes.txt Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To raczej wygląda na nadwrażliwość skanera. Wszystko co widać na tej liście to pliki tymczasowe Winampa. Dodaj te obiekty do wyjątków. Odnośnik do komentarza
PitBull Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To raczej wygląda na nadwrażliwość skanera. Wszystko co widać na tej liście to pliki tymczasowe Winampa. Dodaj te obiekty do wyjątków. OK. Ale dlaczego wszystko było jeszcze dzisiaj dobrze? Wyłączyłem kompa, włączyłem za godzinę i się zaczęło. Jeszcze takie jedno pytanie: Mogę usunąć zawartość tego folderu "Temp"? Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Najzwyczajniej po cichu zainstalowały Ci się aktualizacje definicji Kaspra. Mogę usunąć zawartość tego folderu "Temp"?Tak, ale i tak Winamp będzie na nowo tworzył taki katalog razem z zawartością. Najprawdopodobniej folder będzie miał też inną nazwę. Edytowane 22 Września 2010 przez picasso 22.09.2010 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi