kaczakkkk Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Mam konto pocztowe na WP. Ma ono jedna usterke. Kiedy postawie w gornym polu ktore jest przewidziane na adres jakikolwiek znak natychmiast wyswietla sie rozwijalna lista wszystkich osob ktore sie wczesniej zalogowaly. Nie jestem ztego powodu wcale zadowolony. Jak ta rozwijalna liste wyczyscic? Odnośnik do komentarza
Wojtek01 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Jak wyświetli Ci się lista i najedziesz na dany element i klikniesz klawisz "Delete" na klawiaturze - powinien on zniknąć z listy. //Edit: Odpowiedź jednoczesna z DawidS28 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Metoda tymczasowa: rozwijasz listę i po kolei na każdym polu klikasz Del. Normalnie można by wyczyścić formularze z Wyczyść historię przeglądania, ale to działa globalnie. Jest jeszcze dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/form-history-control/ ...i on powinien spełnić wszystkie Twoje wymagania. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 No panowie, rozumiem ze zartujecie. gdyby to bylo takie proste to bym nikomu glowy nie zawracal. Aleee w odniesieniu do tego formularza menu z prawokliku nie istnieje!!! Po prostu nie ma. Szukalem w opcjach i tez nic nie znalazlem. Moze byc troche mojej winy bo nie podalem ze chodzi o Linuksa Mint v12. szukam narzedzia do czyszczenia formularza poczty WP, przy przegladarce FF, na w/w systemie. Ale z drugiej strony FF czy na Windzie czy na Likuksie to tylko FF. A w ogole to nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanie, czy jest to problem zwiazany z poczta czy tez z ustawieniami przegladarki? Pozdro. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 DawidS28 - zastosowalem zgodnie z Twoja sugestia czyszczenie historii przegladania i - 100% sukcesu. Masz racje to dziala globalnie. Gorace podziekowania za rutynowa niezawodnosc i prosba o rzucenie okiem na moj wpis GUI Firestarter - nie moge uruchomic, dlaczego? // Edit by DawidS28 // Pamiętam. Ale jeśli pozwolisz, to dopiero jutro. Mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Aleee w odniesieniu do tego formularza menu z prawokliku nie istnieje!!! Po prostu nie ma. Szukalem w opcjach i tez nic nie znalazlem. Dziwne. FF 13 + Fedora 17 z Gnome ma takie menu. A tam do wyboru Form history -> Manage entries for this field. Moze byc troche mojej winy bo nie podalem ze chodzi o Linuksa Mint v12. System raczej bez znaczenia, bardziej przeglądarka. A w ogole to nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanie, czy jest to problem zwiazany z poczta czy tez z ustawieniami przegladarki? Autouzupełnianie przeglądarki. Z pocztą nie ma to nic wspólnego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi