dragolice Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam. Mam pewien problem a tyczy się on dziwnego pliku na pulpicie. Obszukałem całe google ale nic na ten temat nie znalazłem (nazwa pewnie losowa). To jakiś wirus? Plik ma atrybut systemowy. Próbowałem wysłać plik na jakiś skaner online ale wyskoczył błąd ponieważ plik ma rozmiar 0 kb. Avira też nic nie wykryła. Po wciśnięciu delete występuje taki błąd. Wysyłam screena. Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Plik ma wadliwą nazwę z powodu tej kropki na końcu. Zastosuj się do tego: https://www.fixitpc.pl/topic/50-kasowanie-nieusuwalnych-plikow-i-folderow/ Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Okej pliku już niema Delete FXP Files sobie świetnie poradził. Dzięki deFco247 za radę !! . Bałem się wcześniej usunąć ten plik (w końcu atrybut systemowy itd). Ciekawi mnie skąd się to wzięło na moim pulpicie... EDIT. Skoro pliku już niema to i problemu również Jeszcze raz dzięki i można zamknąć. Pzdr. Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez dragolice Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi