robczan Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, Proszę o pomoc z zablokowanym komputerem. Po uruchomieniu systemu pojawia się komunikat o zablokowanym komputerze. Komputer nie jest mój, muszę go oddać w stanie jakim pożyczyłem. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKLM..\Run: [ipghcsfakenzcoy] C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\ipghcsfa.exe () :Files C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\hgalkfnekzcynot C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\kywgdkljcqlzilb :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Odnośnik do komentarza
robczan Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Mam nadzieje że wszystko wyczyszczone. System uruchomił się poprawnie. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Przejdź do finalizacji tematu: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Zaktualizuj Adobe Reader do najnowszej wersji. Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
robczan Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi