lonialomax Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam. Problem występuje od dwóch dni na Win.7, strony otwierają się około minuty, a niektóre jak Microsoftu wogóle. W XP nie mam takich objawów więc podejżewam, że coś się przyplątało. Proszę opomoc. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie widzę w logach aktywnej infekcji więc to raczej nie to. Temat przenoszę do bardziej odpowiedniego działu. Tylko skasuj bezplikowe usługi dla kosmetyki - Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku uruchom jako Administrator i wklep kolejno polecenia: sc delete VGPU sc delete VBoxUSBMon sc delete VBoxNetFlt sc delete VBoxDRV sc delete tsusbhub sc delete Synth3dVsc sc delete EIO sc delete dgderdrv sc delete ASInsHelp Natomiast w sprawie głównego problemu sprawdź czy występuje też w trybie awaryjnym z obsługą sieci. Odnośnik do komentarza
lonialomax Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dzięki za podpowiedź - w awaryjnym uruchamiały się szybciej więc pomyślałem o działaniu Avasta. Przeinstalowałem Avasta i o dziwo wszystko wróciło do normy, chociaż po ostatnie aktualizacji wersji Avasta ten dwókrotnie powiadamia o aktualizacji bazy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi