piotras Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam. Mam wielki problem z tym nowym wirusem... zaczne od tego, ze jesli chodzi o obsluge komputera jestem kompletnym zerem, wiec prosilbym bardzo o jak "najprostrze" wytlumaczenie tego co powienienem zrobic. czytalem na forum o tym i co powienienem zrobic, probowalem uruchomic tryb awaryjny ale niestety nie powiodlo sie to, za kazdym razem komputer sie w ktorym momencie zawieszal, zwykly tryb rowniez przestal dzialac. Za kazdym razem kiedy windows (mam windowsa 7) konczyl sie ladowac i pojawial sie kursor komputer sam zaczal sie resetowac i tak w kolko... jestem przerazony, nie wiem co robic. Blagam o pomoc! Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ilu bitowy to jest system? Odnośnik do komentarza
piotras Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 64 bitowy Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Spróbuj pobrać narzędzie FRST x64 i użyć go z opcji Scan tak jak opisane w tym temacie. Odnośnik do komentarza
piotras Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 po wcisnieciu f8 nie pojawia mi sie cos takiego jak "wiersz polecen' jak sie napisane w tym poradniku, tylko ta 1sza opcja, ktora tam jest na zdjeciu... nie wiem co robic Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 (edytowane) A spróbuj to zrobić z poziomu DVD instalacyjnej, a nie z poziomu F8 Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez picasso 30.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi