Kuchar77 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witajcie! Jestem kolejnym pechowcem, który wpakował się na Live Platinum Security. Przeczytałem chyba wszystko o zakładaniu nowych tematów, więc zgodnie z instrukcją wklejam OTL.TXT i EXTRAS.TXT w załączniki. Z góry dziękuję za pomoc Maciek Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. :Files C:\Users\Maciek\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Live Security Platinum C:\ProgramData\7531CCA902D3058249FF7126F875F002 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Odnośnik do komentarza
Kuchar77 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zrobione. Po ponownym uruchomieniu komputera pojawił mi się jakiś raport zaczynający się od słów "all processes killed". Po wykonaniu skanu mam raport OTL, wklejam... OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Infekcja usunięta. Ale nic nie piszesz czy pomogło czy nie ale powinno być w porządku. Przejdź do finalizacji tematu: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Zaktualizuj Jave do najnowszej wersji. Szczegóły aktualizacyjne: KLIK Odnośnik do komentarza
Kuchar77 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wszystko gotowe. I - działa Nie wyskakują okienka, uruchamia się chyba wszytko, co uruchamiało się także wcześniej. Na koniec - serdecznie dziękuję, jesteście niesamowici, tym bardziej, że robicie to bez żadnych opłat. Chciałbym móc się Wam jakoś odwdzięczyć, może kiedyś będzie okazja Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi