bartemaus Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Tutaj są linki do raportów. Bardzo bym prosił o pomoc w sprawdzeniu czy wszystko jest dobrze. Bo mam problemy takie jak komputer wyłącza gry, ciągle wyskakują błędy bluescreeny. Czy np. filmiki na youtubie nie działają na fullscreenie bo idzie klatka po klatce. Znajomy mi powiedział żebym zrobił test OTL i wrzucił tutaj dlatego proszę o pomoc tych którzy się na tym znają lepiej ode mnie. http://www.wklej.org/id/800113/ http://www.wklej.org/id/800115/ Odnośnik do komentarza
wolsky Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Tylko po co piszesz do każdego na forum PM z informacją, że założyłeś ten temat? Jak ktoś będzie chciał to ci odpisze, a w ten sposób to pewnie się będzie mniej chciało... BTW. Jakże zabawnie po otwarciu loga OTL, pierwsze co rzuca się w oczy to wdzięczna nazwa komputera oraz piracki Office PRC - [2012-07-06 21:12:08 | 000,151,552 | ---- | M] () -- C:\WINDOWS\KMService.exe Odnośnik do komentarza
bartemaus Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie znam się na tym wszytskim, Worda potrzebuje bo na tym polega moja praca w pewnym sensie, piszę bardzo dużo a nie stać mnie na orginalny pakiet, co do nazwy kompa itd. nie chciałem nic usuwać, żeby potem nie było że wysyłam niepełne logi. Odnośnik do komentarza
wolsky Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 OpenOffice <-klik LibreOffice <-klik Oba bezpłatne i w domowym zastosowaniu praktycznie NIE ODBIEGAJĄ W NICZYM od płatnego Office-a. Sąsiad ma fajną Audi A8, nie stać mnie, a do pracy by się przydała... Co do nazwy komputera to dobrze, że nic nie usuwałeś, nie o to chodzi i dla mnie i myślę, że dla wszystkich to bez znaczenia, to była drobna złośliwość odnośnie przypominania się wszystkim, że czekasz na odpowiedz... Odnośnik do komentarza
bartemaus Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wiesz tutaj chodzi o to że po prostu zależy mi na tym żeby było wszystko dobrze zrobione. A Ty mistrzem ironii jesteś. Co do linków tych programów to szczerze Ci powiem że o nich nie słyszałem ( tzn. o tych programach ) działają na tej samej zasadzie co Microsoft office? I na tych samych rozszerzeniach? Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 OpenOffice to projekt zażegnany (nierozwijany, ma sporo błędów z tego powodu). Przesiadłem się na LibreOffice, który jest niejako kontynuacją OpenOffice, podobny wygląd, duża funkcjonalność. Oba pakiety obsługują w jedną i drugą stronę (odczyt, zapis) pliki Microsoft Office. Największym mankamentem jaki zauważyłem, to arkusz kalkulacyjny, w którym nie do końca mogę się połapać (ale chyba tylko ja ). Odnośnik do komentarza
bartemaus Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Hmmmm coś długo się czeka na odpowiedź na tym forum. Ehhhh nikt nie odpowiada a już prawie pracować na kompie się nie da :/ Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Hmmmm coś długo się czeka na odpowiedź na tym forum. Prawdopodobnie dlatego, że w żaden sposób nie odpowiedziałeś w sprawie MS Office i pewnie każdy uznał, że porzuciłeś temat. Zrób skanowanie i SMART z MHDD: http://www.fixitpc.p...rukcja-obslugi/ Wypal na płycie program Memtest86, uruchom z płytki komputer i włącz skanowanie pamięci RAM. Uprzedzam, że to trochę potrwa, więc polecam zostawić na noc. Spakuj C:\Windows\Minidump i wrzuć na forum. Odnośnik do komentarza
bartemaus Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ok, dzięki, dzisiaj się za to zabiorę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi