Maniak123 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam, Mam problem z kartą graficzną, a mianowicie nie mogę jej używać przez to, że mostek ten powoduje konflikt. Płyta główna jak i sprzęt ma już swoje lata, lecz w komputerze który używałem wcześniej spaliła się płyta główna więc tymczasowo karte graficzną, zasilacz, oraz dysk przełożyłem do tego. Lecz niestety przez te konflikty nie moge jej użyć Płyta Główna : MSI RS482M4 - L Zasilacz : Bequiet! 530 wat Ram: 512 MB DDR Karta graf : Palit Geforce GTX 460 768 MB Wiem, że konfiguracja jest nieproporcjonalna, ale to tylko tymczasowo.. Proszę o szybką pomoc. Z góry wieeelkie dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Czy mam rozumieć, że dysk z systemem przełożyłeś do innego kompa z inną konfiguracją sprzętową? Odnośnik do komentarza
Maniak123 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie, system dzisiaj swieżo stawiałem , na osobnym dysku 40 gb, ten co przełożyłem jest jedynie jako dodatkowy. Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Jak dokładnie wygląda niemożność użycia sprzętu - zawiesza się gry się nie włączają czy też coś innego? Spróbuj też zresetować BIOS do ustawień fabrycznych. Odnośnik do komentarza
Maniak123 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) No dokładnie, że nie mogę ani ustawić poprawnej rozdzielczości, sterownik się po prostu nie ładuje itp.. Co ciekawe pożyczyłem Geforce GTS 250 i ten działa dobrze z tą płytą.. tylko mój GTX coś nie ma ochoty.. Więc póki moja płyta główna nie wróci z gwarancjii będę używał po prostu tego GTS... Można zamknąć.. Pzdr Edytowane 10 Sierpnia 2012 przez DawidS28 Ok, zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi