Gosia Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Przy każdym starcie systemu pojawia mi się takie okno jak na zdjęciu, niżej podaje link http://www.freeimagehosting.net/i2zti Obowiązkowe logi: OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Start > Uruchom > services.msc na liscie usług znajdź usługe Logowanie pomocnicze > PPM na usługe przestaw tryb na Wyłaczona > restart i sprawdź Odnośnik do komentarza
Gosia Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zrobiłam wszystko zgodnie z Twoją instrukcją i nic się nie zmienia .Nadal pojawia mi się to uporczywe okno .;((((((( pzd Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 start > polecenie uruchom > wklej > control userpasswords2 W oknie, które się pojawi odznacz Aby używać tego komputera użytkownik musi wprowadzić nazwe użytkownika i hasło Zazwyczaj ten obrazek pokazuje się kiedy chcemy uruchomic program na prawach admina. Funkcja ta wymaga aby na koncie było założone hasło, jednocześnie wymaga aktywnej usługi Logowanie pomocnicze. Nie mam pojęcia skad ten dymek przy starcie systemu Może coś zostało zmienione w profilu? Czy logi z OTL robiłaś ze swojego konta ? Computer Name: PIOTR-D30804A1C | User Name: Piotr | Logged in as Administrator. Mozesz spróbować też tej porady. To eliminuje z menu kontekstowego opcję uruchom jako http://www.wss.pl/baza-wiedzy/porada-jak-wylaczyc-uzytkownikom-funkcje-uruchom-jako,683 Odnośnik do komentarza
Gosia Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Zrobiłam sposób z linka i niestety nie działa .Sposób wyżej też nie pomógł .Nic nie przestawiałam w kompie wiec nie wiem czemu coś może być zmienione w profilu .Co do logów z OTL były robione z mojego kompa.(nazwa PIOTR ale komp Gosi).Jakie więc podjąć kroki dalej.?Mam jeszcze 1 pytanko mam KASPERSKY-ego czy jest dość dobry czy może zmienić na inny anty-w.Pozdrawiam , dziękuję za chęć pomocy i czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Pobierz SystemLook. http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.exe Uruchom i w puste okno wklej :regfind RunAs Kliknij w Look i przedstaw raport Odnośnik do komentarza
Gosia Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Występuje błąd cyt. Wystąpił problem z aplikacją SystemLook.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wystąpił problem z aplikacją SystemLook.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. To wygląda na sprawkę Kaspersky. Czy ten komunikat nie pojawił sie przypadkiem po zainstalowaniu Kaspra? Testowo antywirus do usunięcia. Powtórz akcję z SystemLook w trybie awaryjnym. Odnośnik do komentarza
levii Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 U mnie progarmik SystemLook się normalnie otwiera, ale niestety, po wpisaniu podanego wyżej polecenia upierdliwe okno pojawia się nadal. Natomiast co do porady: W kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ policies \ Explorer należy ustawić wartość HideRunAsVerb typu DWORD na 1 oraz ponownie uruchomić komputer. to nie mam tam wartości HideRunAsVerb. System to Win XP Home SP3 Edit: Dopiero pomogła opcja sytemowa "przywracanie systemu" z sprzed kilku godzin. Po tym już nie ma tego wkurzającego okienka. Przed tym żadnego skutecznego sposobu nie mogłem znaleźć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi