set4812 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jestem zmuszony do korzystania z łącza 256 kb/s . Ostatnio łącze zaczynało się przecinać .Dziś mój komputer standardowo się zawiesił uruchomiłem go resetując. Komputer się odpalił. Włączyłem grę. Podczas grania miałem ogromne lagi spoglądam w menadżera zadań i nie widzę zbędnych procesów. Odpaliłem na Kaspersky ruch sieciowy ujrzałem jak svhost.exe wciągnął mi masę transferu. Wyłączyłem grę a svhost nadal pożerał dane. Po pewnym czasie zakończył on ruch sieciowy.Aktualizacje w kaspeskym i w windowsie mam off zęby nie jadły transferu. Proszę zlokalizujcie jaki program sciąga po svhost dane. Oraz jak wam się uda skąd mój komputer dostaje zawiechy. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 W logach nie widać żadnej aktywnej infekcji. Temat zmienia dział. Zacznij od sprawdzenia czy problem występuje także jak zrobisz czysty rozruch: KLIK Odnośnik do komentarza
set4812 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wykonać z kasperskim czy bez? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi