Bambucza007 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam serdecznie. Po zainstalowaniu wtyczki do Firefoxa, dokładnie vShare. Strona starowa zaczęła się zmieniać na error.com. Czytałem trochę ale nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Usunąłem program Protector coś tam i wykonałem logi, które dorzucam poniżej. Pozdrawiam i proszę o pomoc. AdwCleanerS1.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "error" FF - prefs.js..browser.search.order.1: "error" FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "error" FF - prefs.js..browser.startup.homepage: "error" FF - prefs.js..keyword.URL: "error" :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras). Odnośnik do komentarza
Bambucza007 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Okej. Log z OTL przesyłam w załączniku. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nic się nie wypowiadasz czy problem minął bo powinien. Wykonaj kroki końcowe: Przejdź do finalizacji tematu: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Zaktualizuj system do Service Pack 1 oraz wymienione programy do najnowszych wersji: "Mozilla Firefox 13.0.1 (x86 pl)" = Mozilla Firefox 13.0.1 (x86 pl) "{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216031FF}" = Java 6 Update 31 Szczegóły aktualizacyjne: KLIK Odnośnik do komentarza
Bambucza007 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak. Problem minął. Wielkie dzięki za pomoc i poświęcony mi czas. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi