marcinkowski Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam. Mam taki problem właściwie to jest chyba wina głośników, i nie jest to chyba dokładnie radio i do końca nie wiem co to jest, mozliwe że CB, i to jest tylko jeden człowiek, który coś w kółko nadaje, mówi tak trochę po rosyjsku ale ciężko zrozumieć głos jest zniekształcony, co ciekawe nie słychać drugiej osoby, wygląda to tak jak by zadawali mu pytania a on odpowiada, dodatkowo podaje jakieś namiary. Jest to bardzo uciążliwe bo potrafi tak gadać całe popołudnie i nie można nic posłuchać swojego. Wiecie może jak to można zlikwidować, lub może jest jakiś sposób aby go namierzyć i dać do zrozumienia aby nadawał na innej częstotliwości. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 www.uke.gov.pl Tam szukaj informacji jak zgłosić zakłócenia oraz gdzie znajduje się regionalny oddział firmy. EDYTA Tymczasowo spróbuj ekranować kable + połącz ekran z "masą". Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) jak jeszcze napiszesz że to głośniki logitech'a i do tego X-530 to mnie to jakoś nie zdziwi. Spróbuj sciszyć suwakiem głośność karty muzycznej tak abyś musiał troszkę większą głośność ustawić na potencjometrze od głośników. No i oczywiście kombinacje z różnymi gniazdami też możesz uskutecznić (chodzi o gniazda zasilające/prądowe). Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi