kier0wnik Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam, jak widzę jestem już kolejną ofiarą tego wirusa :/ kompletnie nie wiem jak sobie z nim poradzić dlatego proszę o pomoc. Zdązyłem juz podpatrzyć ze osoby uzywają programu OTL dlatego tez juz w trybie awaryjnym go sciagnałem i wklejam oba logi : ) Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) Zdązyłem juz podpatrzyć ze osoby uzywają programu OTL dlatego tez juz w trybie awaryjnym go sciagnałem i wklejam oba logi : ) Zamiast "podpatrywać" zasady działu: KLIK. Obowiązkowych logów większa ilość, w tym GMER. Logi z OTL zrobione z poziomu złego konta, wbuidowanego w system Administratora a nie konta użytkownika (to tworzy olbrzymią różnicę w loach): Computer Name: XXX-2FF64C8DD4A | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. Live Security Platinum to tu akurat najmniejszy problem. W systemie jest mocniejszy trojan ZeroAccess. Proszę o skan dodatkowy. Zaloguj się na właściwe konto. Uruchom SystemLook i w oknie wklej: :reg HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} /s HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{F3130CDB-AA52-4C3A-AB32-85FFC23AF9C1} /s HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1} /s :filefind services.exe Klik w Look i przedstaw log wymikowy. . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi