mortal Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Witam Was. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w ustaleniu przyczyny braku możliwości zalogowania się na konto email. Mianowicie od 3-4 dni nie mogę się zalogować na email poprzez WWW. Od zawsze logowałem się na konto email poprzez stronę www. Od kilku dni jednak dostaję komunikat " błędny login lub hasło ", przez co logowanie jest niemożliwe. Jestem na 100% pewny, że wpisuję poprawne hasło i login. Przez kilka ostatnich tygodni jako zestawu zabezpieczeń używałem Kaspersky PURE + KeyScrambler PRO. Kaspersky w czasie gdy był zainstalowany nie zgłaszał żadnych problemów ( nic nie znajdował podczas skanowania ). Wczoraj Kaspersky wyleciał z dysku w związku z zakończeniem licencji, dziś wyleciał z dysku Keyscrambler w związku z tym, że chyba miał konfilkt z jakimś z obecnie zainstalowanych programów zabezpieczających, ponieważ nie uruchamiał się ( wszystkie obecne zainstalowałem wczoraj w zamian za Kaspra ). Nie zauważyłem też żadnych problemów w działaniu komputera i internetu. Czy mimo to jednak możliwe jest aby ktoś jakimś cudem przechwycił moje hasło do emaila? Oto logi: http://wklej.org/id/795095/ http://wklej.org/id/795096/ Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Jedyne do czego można się tutaj przyczepić to szkodliwe zaplanowane zadania w harmonogramie, ale poza tym nic tu nie ma. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\WINDOWS\tasks\At*.job :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL (bez extras) Odnośnik do komentarza
mortal Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki za podjęcie tematu. Po wykonaniu wskazówki ukazał się taki oto log: All processes killed ========== FILES ========== C:\WINDOWS\tasks\At1.job moved successfully. C:\WINDOWS\tasks\At2.job moved successfully. C:\WINDOWS\tasks\At3.job moved successfully. C:\WINDOWS\tasks\At4.job moved successfully. ========== COMMANDS ========== [EMPTYTEMP] User: Admin ->Temp folder emptied: 164696897 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 14346665 bytes ->Java cache emptied: 0 bytes ->FireFox cache emptied: 69444439 bytes ->Opera cache emptied: 27506182 bytes ->Flash cache emptied: 2877395 bytes User: All Users User: Default User ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes User: LocalService ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes User: NetworkService ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 33170 bytes %systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32\dllcache .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes Windows Temp folder emptied: 9850928 bytes RecycleBin emptied: 107327361 bytes Total Files Cleaned = 378,00 mb OTL by OldTimer - Version 3.2.53.1 log created on 07212012_230235 Files\Folders moved on Reboot... PendingFileRenameOperations files... Registry entries deleted on Reboot... Zamieszczam również linka do loga z OTL http://wklej.org/id/795330/ Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Skrypt wykonany i nie widzę niczego więcej w logach szkodliwego. Nie ma się do czego przyczepić. Może spróbuj się zalogować przez klienta pocztowego np. Mozille Thunderbird. Osobiście też jakiś czas miałem podobny problem, który jednak po pewnym czasie sam minął. I ty sobie Jave zaktualizuj do najnowszej wersji: KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi