19normalny89 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam Mam drukarkę Hp Deskjet Ink Adventage K209a i problem taki że... mam przygotowany obrazek załóżmy w rozmiarach 10 na 10 cm. Klikam na drukuj i nie mam żadnej opcji aby wydrukował w właśnie takich rozmiarach . Ktoś wie jak zrobić aby wydrukował taką wielkość jak chcę ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Kilka metod okrężną drogą: 1. Drukujesz poprzez Painta. Z menu "Plik" wybierz "Drukuj". 2. Wklejasz obrazek do Worda, ustawiasz wielkość i Plik -> Drukuj. Odnośnik do komentarza
19normalny89 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 1. Drukuje na całą stronę 2. No ten sposób działa, To chore abym musiał używać podstępu przy drukowaniu :| Moja mama si nie połapie, jakiś program specjalny jest ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie wiem, ja z tego korzystałem, jak nie miałem nic odpowiedniego pod ręką. Jak dla mnie to szybsze rozwiązanie, niż kreator drukowania z Windowsa. //EDIT Czy miałeś do drukarki dołączony jakiś programik do obróbki/drukowania zdjęć. Mam Epson Easy Photo Print i świetnie działa, ale to nie HP. Może to: http://www.hp.com/united-states/consumer/digital_photography/free/software/index_ww_ca_en.html Odnośnik do komentarza
19normalny89 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Przy włączaniu programu HP Photosmart Essential Program HP Photosmart Essential przestał działać. Trwa wyszukiwanie rozwiązania problemu przez system Windows... ech... Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jaki to system? Możesz sprawdzić dziennik zdarzeń w poszukiwaniu błędów. Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wystarczy skorzystać z jakiejś przeglądarki graficznej...na bank będzie miał tam opcje wydruku. Używam XnView i jest tam np. coś takiego w ustawieniach jak zakładka "Układ" i menu rozwijane pod "Układ strony". Dajesz "pojedynczy-własne" i wpisujesz potrzebny rozmiar. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wystarczy skorzystać z jakiejś przeglądarki graficznej...na bank będzie miał tam opcje wydruku. Właśnie nie każdy ma... Korzystam z Nero PhotoSnap Viewer i odsyła do windowsowskiego kreatora. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi