edwin20 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam Mam problem z zainstalowaniem Service Packa 1 do Win 7 x64. Problem lezy w tym, że podczas instalacji a dokładie w momencie pobierani amałego pliku wyskakuje błąd. Więc za wskazówkami Microsoftu ściagnąłem Narzędzie do przygotowania aktualizacji systemu (czy jakoś tak). A podczas instalacji tego narzędzia wyskakuje błąd, załaczę screena z błędem przy narzędziu oraz podczas instalcji SP1. Dodam, że odwiedziłem stronę Microsoftu (http://windows.microsoft.com/pl-PL/windo...r-80070003) i zastosowałem się do wskazówek, ale kija dało. Co robić? A instalowanie z Windows Update nie wchodzi w grę przy moim limitowanym i tak wolnym internecie. Plik jest prawiddłowy bo u mojego kolegi wszystko normalnie śmiga. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 edwin20 a próbowałeś może tego tutaj > klik ?? Odnośnik do komentarza
edwin20 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Tak, próbowałem, nawet znalazł jakiś problme z Windows Update ale go rozwiazał, ale to i tak nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Może tak posłuchać rady microsoftu. Sprawdż system Narzędziem analizy gotowości aktualizacji systemu http://support.microsoft.com/kb/947821/pl Odnośnik do komentarza
edwin20 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 A może by ak przeczytać całego posta. Albo go nie przeczytałeś, albo nie zrozumiałeś, w każdym razie to i tak źle świadczy o Tobie. Więc za wskazówkami Microsoftu ściagnąłem Narzędzie do przygotowania aktualizacji systemu (czy jakoś tak). A podczas instalacji tego narzędzia wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi