imusewindows Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam podczas uruchomiania systemu pojawi mi się następujący komunikat Uruchamianie systemu Windows nie powiodło się. Przyczyną może być niedawna zmiana sprzętu lub oprogramowania. Do wyboru mam dwie opcje uruchoom system normalnie oraz włącz funkcję naprawy systemu podczas uruchomienia żadna z nich nie działa. Nie jestem wstanie uruchomić trybu awaryjnego nie wiem co robić proszę o pomoc. Mój system to Windows 7 Próbowałem użyć opcji HP Recovery jednak po ponad 3 godzinach nie dało to żadnego efektu tzn. pokazało się okno zrobiłem wszystko zgodnie z informacjami tam ukazanymi proces zatrzymał się na etapie 1 czyli formatowanie dysku twardego trwało to 3 godziny nie dało to nic. Nie posiadam dysku z systemem laptop posiada tylko partycje HP Recovery która nie działa. Proszę o pomoc Post piszę z drugiego komputera Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ponieważ to lapek więc temat zmiany sprzętu raczej odpada - chyba, że robiłeś coś z RAM-em. Ja bym zaczął od testu MHDD KLIK/KLIK i przedstawienia wyników skanu oraz SMART (obrazki). Odnośnik do komentarza
imusewindows Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Te istrukcje wyglądaja strasznie lecz spróbuje je zrobić Dodam jeszcze, że dołaczony do mojego laptopa system HP QuickWeb jest to linux działa bardzo dobrze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi