jajko Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam. Dzisiaj w nocy naszła mnie chęć oglądania filmów, to wpisałem sobie w googlach, filmy online, wszedłem na jakąś stronę po chwili wywaliło mi o to: http://imgur.com/HhCAt No to naciskam wyłącznik od kompa, kiedy mi to się zamknęło użytkowałem dalej. Dzisiaj rano włączam kompa nic się nie dzieje, podłączam się do internetu po sekundzie: http://imgur.com/HhCAt Nie mogę wtedy nic zrobić, jedyna rada to zanim podłącze internet zamulić komputer tak aby podczas wyłączania kliknąć anuluj.... Kiedy chce włączyć menedżer zadań, on się pojawia i znika, skanowałem komputer antywirusem nic nie wykrył. Co zrobić? Format nie wchodzi w grę... Posiadam Windows 7 64bit Jestem w tym kompletnie zielony i w ogóle się nie znam proszę o pomoc Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Plansze FBI robi umieszczony w starcie skrót cftmon.lnk kierujący do pliku C:\Users\Gracz\AppData\Local\Temp\toip0_tmp.exe. 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\ProgramData\pmt_0piot.pad C:\Users\Gracz\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ctfmon.lnk :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i otworzy się log z wynikami usuwania. 2. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z usuwania OTL z punktu 1. . Odnośnik do komentarza
jajko Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dodam jeszcze ze przy włączaniu komputera wyskoczyło okienko z błędem, że nie można otworzyć pliku toip0_tmp.exe. OTL.Txt log po starcie.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Ten błąd pojawił się, ponieważ OTL niby kasował skrót ctfmon.lnk, ale on nadal jest w systemie. Po czyszczeniu plików tymczasowych kieruje już w nicość, stąd błąd. Musimy powtórzyć usuwanie: 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\ProgramData\pmt_0piot.pad C:\Users\Gracz\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ctfmon.lnk :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i otworzy się log z wynikami usuwania. 2. Zrób nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z usuwania OTL z punktu 1. . Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez picasso 21.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi