chrystian Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam, Od pewnego czasu mój komputer wariuje. Po starcie systemu bądź wznowieniu po hibernacji obciążenie procesora wynośi 100%, taki stan utrzymuje się przez jakieś 15min. Po tym czasie obciążenie gwałtownie zaczyna spadać, nawet do 2-5% i utrzymuje się na niskim poziomie. Ponadto prędkość internetu nie przekracza 7mb/s, kiedy na innych komputerach dochodzi do 16mb/s. Laptop był skanowany dwa razy programem Kaspersky Internet Security 2012, który nic nie wykrył. Zapora windows defender jest wyłączona. Windows 7 Home premium 32bit. Screen: GMER.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 To nie wygląda na infekcję bo logi są czyste pod tym kątem. Temat jedzie do innego działu. Wykonaj czysty rozruch i sprawdź jak się wtedy zachowuje system: KLIK Odnośnik do komentarza
chrystian Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Zastosowałem się do twoich zaleceń, niestety "rozruch systemu" nic nie zmienił, ale teraz już wiem, że winowajcą jest KIS12. Spróbuję poszukać pomocy na forum kasperskiego, dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi