Skocz do zawartości

odnośnie ustawień profilu na forum

Mysza

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.

a już myślałam, że coś przeoczyłam, ale niestety też takiej opcji w ustawieniach nie mam ,

a szkoda ,

z tego wniosek, że jak nie zastanowiłam się porządnie przed zarejestrowaniem na forum , to potem, żeby to zmienić pozostaje założenie nowego profilu ,

chyba, że znajdzie się inne rozwiązanie ....

Cytat
żeby to zmienić pozostaje założenie nowego profilu ,

chyba, że znajdzie się inne rozwiązanie ....

Zakładanie kilku kont raczej nie będzie w porządku.

Jak na razie lepiej poczekać na odpowiedź Picasso w tej kwestii.

Najprawdopodobniej z prośbą zmiany nazwy wyświetlanej będziesz musiała się zwracać pisemnie via PW do Administratora (lub innej osoby mającej możliwość edycji profili innych użytkowników).

W dniu 10.08.2010 o 15:58, deFco247 napisał(a):

Zakładanie kilku kont raczej nie będzie w porządku.

Jak na razie lepiej poczekać na odpowiedź Picasso w tej kwestii.

Najprawdopodobniej z prośbą zmiany nazwy wyświetlanej będziesz musiała się zwracać pisemnie via PW do Administratora (lub innej osoby mającej możliwość edycji profili innych użytkowników).

raczej myślałam o zamknięciu starego i otwarciu nowego , a nie posiadaniu kilku jednocześnie , ale poczekam cierpliwie,

tylko skoro można bez problemu zmienić adres mailowy czy zdjęcie , to zmiana nazwy wyświetlanej jest dla mnie "kosmetyką" i chyba powinno być dane użytkownikom prawo do zmiany

W dniu 10.08.2010 o 16:59, DawidS28 napisał(a):

Ja nie mam nic przeciwko zmianom nazwy w dobrych celach, ale znam kilka osób - na szczęście nie z tego forum - które w ten sposób próbowały oszukać administrację i trollowały na "czyste konto". Postaram się czegoś dowiedzieć od Picasso lub Luuka.

fajnie by było - może mały wyjątek dla wyjątkowej kobiety :D , tak na dobry początek , bo to moje pierwsze forum komputerowe w życiu ( a trochę już żyję) i jedyne, w którym się zarejestrowałam, polecone jako najlepsze przez Znajomego,

jeszcze do niedawna nie odróżniałam płyty instalacyjnej od głównej, nie słyszałam o jakichś partycjach, rejestrach i całej masie innych pojęć (których nadal nie znam) ... korzystałam/korzystam co prawda z różnych programów i aplikacji (głównie w pracy) dość sprawnie, ale to całe "zaplecze", które stanowi o funkcjonowaniu innych programów to już była czarna magia, którą postanowiłam niedawno nieco sobie rozjaśnić .... i zaprzestać oddawania komputera do serwisu

a jesli chodzi o "dobroć celów", intencje, zasady i co tam jeszcze ... to jestem chyba reliktem minionej epoki (poza wyglądem) i gwarantuję 200% uczciwości,

jak się nie da zwiekszyć uprawnień - to trudno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...