Anonim8 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Dodatkowe pytanie - Jaki masz typ swojego konta na którym pracujesz? pracuje na koncie admina Computer Name: DOM-PC | User Name: Dom | Logged in as Administrator. Boot Mode: Normal | Scan Mode: Current user Odnośnik do komentarza
Vista Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, wykonałam jeden cykl i wtej chwili komputer zaczyna siię uruchamiać i zaraz się wyłącza. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 W czasie uruchamiania systemu naciskaj F8. Jak pojawi sie menu opcji trybu uruchomienia wybierz Ostatnia znana dobra konfiguracja. Sciagnij sterowniki do drukarki na dysk http://h10025.www1.h...&product=441115 Odinstaluj na czas instalacji drukarki Nortona i zgłoś się. Odnośnik do komentarza
Vista Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Udało się uruchomic komputer jak poczekałam chwilkę(bez opcji F8). Wykonalam jeszcze jedną lub dwie aktualizacje i otrzymałam informację, że żadne ważne aktualizacje nie są dostępne. Nie było informacji o tym, że system jest aktualny. a te sterowniki ściągać? Nie instalować z płytki? W czasie uruchamiania systemu naciskaj F8. Jak pojawi sie menu opcji trybu uruchomienia wybierz Ostatnia znana dobra konfiguracja. Sciagnij sterowniki do drukarki na dysk http://h10025.www1.h...&product=441115 Odinstaluj na czas instalacji drukarki Nortona i zgłoś się. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 a te sterowniki ściągać? Nie instalować z płytki? Sciagnij sterowniki i usuń Nortona. Później go sobie zainstalujesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi