rafilbn Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam. Mam od jakiegoś tygodnia problem z komputerem. Chodzi o to, że przy każdym uruchomieniu włącza mi się okno pomocy i obsługi technicznej. Nic nie dają próby wyłączenia tej pomocy bowiem za chwile znów owe okienko się pojawia. Tak samo dzieje się przy włączaniu innych programów np. podczas uruchamiania komunikatora gadu gadu gdy widoczne jest okienko z listą kontaktów to włączają mi się strony z pomocą techniczną gadu gadu i dzieje się tak dopóki nie wyłączę tego okienka z kontaktami. Próbowałem formatować i przeinstalowywać windowsa i nic to nie dało tak samo jak czyszczenie rejestrów za pomocą Ccleanera ;/ proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Hmmm a może jakiś felerny przycisk na klawiaturze/myszce się wciska cały czas i uruchamia pomoc? Chyba jedyne sensowne tłumaczenie, jeśli formatowałeś dysk i na nowo instalowałeś Windows. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To może być problem z klawiszem ale ponieważ to wersja x64 to zapoznaj się z TYM tematem @Flaviusa. Jestem prawie pewien, że masz ten problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi