mildot Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Mnie też się dostało. Jako, że roboty od groma proszę o szybką pomoc. Win7, 32bit. Pozdrowienia, Jarek FRST.txt Odnośnik do komentarza
wolsky Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wrzuć log z OTL i GMER. Masz przyklejony temat o obowiązkowych logach... Odnośnik do komentarza
mildot Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Cześć, Dzięki za odzew. Niestety nie mogę uruchomić żadnego z tych programów. Mam lapka gdzie mam guzik do odblokowania funkcji wymagających praw administratora. Tyle, ze w trybie awaryjnym nie działa. I nie mogę uruchomić nic ściągniętego z sieci... Będę próbował dalej... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) wolsky Skoro podaje log z FRST, to jest oczywiste dlaczego i nie kieruj go w manowce. mildot Log z FRST zrobiony błędnie, z poziomu złego środowiska: ATTENTION:=====> THE TOOL IS NOT RUN FROM RECOVERY ENVIRONMENT AND WILL NOT FUNTION PROPERLY. Narzędzie FRST nie działa z poziomu Windows, ma być uruchomione z poziomu WinRE. Proszę powtórzyć zadanie: F8 > Napraw komputer > Wiersz polecenia > FRST uruchomiony z pendrive. . Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez picasso 15.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi