kaytrin Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam, Wczoraj znacząco spowolniło się ładowanie stron. Dziś w ogóle się nie ładowały, FF mielił. Przeskanowałam nodem i nic. Podczas skanowania gmerem wszystko wróciło do normy. Jednak skanowanie nie zostalo ukończone, gmer zamknął się i pojawił bluescreen, a potem wszystkie pliki ukryte przestały być ukryte. Po uruchomieniu skanu root repeal program również przestał odpowiadać. Pojawiła się ramka z komunikatem, którego nie widać. Ramka zrobiła się transparentna. I tak stało się dwukrotnie.Potem spróbowałam gmera w trybie awaryjnym i też sam zakończył pracę. Jak wspomniałam wcześniej, FF już śmiga, ale co byłą przyczyną? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 gmer zamknął się i pojawił bluescreen, a potem wszystkie pliki ukryte przestały być ukryte. To wszystko włącznie z restartem to najpewniej wina samego Gmera. W końcu to sterownik i sam w sobie może sprawiać problemy. W logach nie widzę niczego podejrzanego no ale nie dostałem żadnego loga z rootkit detectora. Mówisz, że masz z nimi problem, a czy na pewno zastosowałeś się do tematu o zdjęciu emulatorów?: KLIK Odnośnik do komentarza
kaytrin Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zastosowałam się do wskazówek i w końcu zaskoczyło. gmer_08_08_10.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Logi są czyste i nie ma tu podstaw do szukania aktywnej infekcji. Odnośnik do komentarza
kaytrin Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki za info. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi