Skocz do zawartości

Strony w FF nie ładują się, FF mieli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wczoraj znacząco spowolniło się ładowanie stron. Dziś w ogóle się nie ładowały, FF mielił. Przeskanowałam nodem i nic. Podczas skanowania gmerem wszystko wróciło do normy. Jednak skanowanie nie zostalo ukończone, gmer zamknął się i pojawił bluescreen, a potem wszystkie pliki ukryte przestały być ukryte. Po uruchomieniu skanu root repeal program również przestał odpowiadać. Pojawiła się ramka z komunikatem, którego nie widać. Ramka zrobiła się transparentna. I tak stało się dwukrotnie.Potem spróbowałam gmera w trybie awaryjnym i też sam zakończył pracę. Jak wspomniałam wcześniej, FF już śmiga, ale co byłą przyczyną?

OTL.TxtPobieranie informacji ...

Extras.TxtPobieranie informacji ...

Pomoc jest darmowa, ale proszę rozważ przekazanie dotacji na utrzymanie serwisu: klik.
  Cytat
gmer zamknął się i pojawił bluescreen, a potem wszystkie pliki ukryte przestały być ukryte.

To wszystko włącznie z restartem to najpewniej wina samego Gmera. W końcu to sterownik i sam w sobie może sprawiać problemy.

W logach nie widzę niczego podejrzanego no ale nie dostałem żadnego loga z rootkit detectora. Mówisz, że masz z nimi problem, a czy na pewno zastosowałeś się do tematu o zdjęciu emulatorów?: KLIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...