Suchy203 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam. Mam problem z laptopem znajomej. Mianowicie miała kiedyś takie coś jak w obrazku (zaznaczone na czerwono) i nie mogę teraz tego przywrócić. Próbowałem zmieniać w 'widok' i 'narzędzia' i nic z tego. Nie mam pojęcia jak to zrobić... Czy ktoś wie jak to ustawić ? Poszukałbym w google ale nie wiem jak nazywa się ta opcja System to Windows XP Professional SP 3. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Panel sterowania > Opcje folderów > zakładka Ogólne i tam zaznacz Pokaż popularne zadania w folderach Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A ja się tyle męczyłem... Dzięki wielkie Jeszcze mam pytanie dotyczące 'tego czegoś' co robi za myszkę. Lewy przycisk dość często 'nie łapie'. Domyślam się że trzeba wymienić ten 'klikacz' ale jak to się nazywa ? I czy można to zrobić samemu czy oddać do serwisu ? PS. Z mojego baaardzo starego tematu (cd-room nie czyta płyt) okazało się że śróbki się poluzowały i cd room opadł z tych szyn i dlatego nie wysuwał się poprawnie. Dopiero wczoraj do tego doszedłem Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Suchy203 ten "klikacz" nazywa się TouchPad. Lepiej oddaj lapka do serwisu. Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dziękuję Wam za pomoc Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi