infidel Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wiem że nie ten post nie będzie zgodny z regulaminem ale nie mam innego wyjścia. Mam pc zarażonego w/w virusem i nie mogę nic zrobić, chciałem zamieścić logi ale niestety nie moge zainstalować OTL, security check ani GMER. jak można obejść ten problem?? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Zastartuj do Trybu awaryjnego: KLIK. W Trybie awaryjnym ten fałszywy program nie działa. Odnośnik do komentarza
infidel Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Była to pierwsza rzecz jaką chciałem zrobioć. niestety ale nie mogę wejść w ten tryb, komputer się restartuje. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 1. W ciemno działam sugerując się objawem autoresetu przy próbie uruchomienia tego trybu. Nie wiem czy to będzie wykonalne przy aktywnym Live Security Platinum, ale spróbuj zaimportować klucz Trybu awaryjnego. Pobierz paczkę Sality_RegKeys.zip, rozpakuj i ze środka przez dwuklik uruchom plik dopasowany do systemu operacyjnego. Zresetuj system i spróbuj wejść w Tryb awaryjny... 2. Jeśli punkt jeden nic nie wskóra, zrób logi z poziomu środowiska zewnętrznego: KLIK. . Odnośnik do komentarza
infidel Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Brak ważniejszych danych na komputerze dlatego zdecydowałem się na reinstall systemu, nie będę niepotrzebnie generował Tobie zadań dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi