domin Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam,mam pewien problem gdy włączam komputer wpisuje hasło i wyskakuje czarny ekran,system awaryjny z obsłuąa sieci działa. Explorer.exe jest włączony gdy wchodze alt+ctrl+delete to jest. Przed tym błedem mialem problem z wirusem i wyskoczyl avast ktory mnie informuje o wirusie byłą akutalizacja avasta i wymuszało ponowne uruchomnie komputera. Oto pliki otl gdyby coś to mialo pomuc. Posiadam Win7 Dziękuje OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 OTL niepełny, brakuje pliku Extras (opcja "Rejestr - skan dodatkowy" nie została ustawiona na "Użyj filtrowania"). W logu głównym brak jakichkolwiek oznak infekcji. Temat przenoszę. wpisuje hasło i wyskakuje czarny ekran,system awaryjny z obsłuąa sieci działa.Explorer.exe jest włączony gdy wchodze alt+ctrl+delete to jest. Przed tym błedem mialem problem z wirusem i wyskoczyl avast ktory mnie informuje o wirusie byłą akutalizacja avasta i wymuszało ponowne uruchomnie komputera Toteż sprawdź najbardziej oczywistą rzecz = Avast. Jego usługi nie ładują się w Trybie awaryjnym. Chodzi o testową deinstalację programu i przejechanie usuwaczem Avast Uninstall Utility. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi