Skalter Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, Dziś rano szukałem sobie wzorow na tatuaż wyskoczyło mi Ukash, z grobą kary pozbawienia Wolności do lat 3, w celu unikniecia kary oczywiscie 500zł mandat, lub tez 300zł jedno znacznie nie stwierdzili tego, śmierdzi to z daleka Virusem, tak czy tak czytałem troche o tym, sciagnołem OTL, po sciągnieciu OTLa na drugim PC, pracowałem na zainfekowanym PC w trybie awaryjnym, 1. Skopiowałem OTL na dysk C 2.Klinołem Skanuj ( po skonczeniu pracy stworzyło 2 dokumenty tekstowe które dodaje. ) 3. probowałem kopiować innych osob skrypty ale to nic nie dało, Nie jestem jakiś informatykiem wiec po kazdym właczeniu systemu pojawiało się po 10 sekundach znowu Ukash i PC oczywiście zablokowane, Prosze bardzo o pomoc, i jeśli można prosił bym to przedstawić mi tak krok po kroku, jak to się mowi na chłopski rozum, z góry dziekuje i Pozdrawiam OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKLM..\Run: [uIAnimation] C:\Users\Husarman\AppData\Local\Microsoft\Windows\3548\UIAnimation.exe () :Files C:\Users\Husarman\AppData\Roaming\hellomoto C:\Users\Husarman\AppData\Local\Microsoft\Windows\3548 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj: SweetPacks Toolbar for Internet Explorer 4.5 3. Uruchom AdwCleaner z opcji Delete 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
Skalter Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam ponownie, Zrobilem wszystko jak kazales, mysle ze dobrze, po sciagnieciu i uruchomieniu AdwCleaner klikonlem odrazu Delete nie wiem czy dobrze zrobilem ? i chyba dobry plik dodalem, tak czy tak czy tak pomoglo, JESTES NIESAMOWITY..... tyle ludziom pomogles, dziekuje z gory. i za wszystkich i i jeszcze usunolem w panelu sterowania SweetPacks Toolbar for Internet Explorer 4.5 OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Jeśli problem ustąpił to pozostają czynności na koniec: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Zaktualizuj system do stanu Serice Pack 1 oraz wymienione programy do najnowszych wersji: Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstation "{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216031FF}" = Java 6 Update 31 "{AC76BA86-7AD7-1045-7B44-A94000000001}" = Adobe Reader 9.4.0 - Polish Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi