ajzip Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 w dniu dzisiejszym zablokowało mi komputer, ząłaczam logi OTL-a, pomocy OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Czy blokada na pewno dalej ma miejsce? Ja tu nie widzę w ogóle wpisu startowego infekcji, tylko wala się na dysku poboczny folder hellomoto. W związku z tym mogę usunąć tylko to co widzę: 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\Documents and Settings\KS\Dane aplikacji\hellomoto C:\Documents and Settings\KS\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\e13htrdv.default\searchplugins\ask.uk.xml C:\Documents and Settings\KS\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\e13htrdv.default\searchplugins\ask.xml C:\Documents and Settings\KS\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\e13htrdv.default\searchplugins\daemon-search.xml :OTL FF - prefs.js..browser.search.defaultenginename: "Ask" FF - prefs.js..browser.search.order.1: "Ask" FF - prefs.js..browser.search.selectedEngine: "Ask" SRV - File not found [Auto | Stopped] -- C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\DX9\SessionLauncher.exe -- (SessionLauncher) DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\DOCUME~1\KS\USTAWI~1\Temp\catchme.sys -- (catchme) :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i otworzy się log z wynikami usuwania. 2. Wygeneruj nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z usuwania OTL z punktu 1. . Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez picasso 15.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi