nero78 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam jestem zielony w sprawie odblokowywania komputera. komputer zablokowany i chce kody ukash. uruchomiłem w trybie awaryjnym i mam logi prosił bym o pomoc z góry dziekuje OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O3 - HKCU\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F} - No CLSID value found. O4 - HKLM..\Run: [sdiagnhost] C:\Documents and Settings\Magazyn\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\3790\sdiagnhost.exe () :Files C:\Documents and Settings\Magazyn\Dane aplikacji\hellomoto C:\Documents and Settings\Magazyn\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\3790 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
nero78 Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) nowe pliki działa komp poprawnie OTL.Txt Edytowane 13 Lipca 2012 przez picasso Proszę używać opcji Edytuj, gdy nikt jeszcze nie odpisał. Sklejam. //picasso Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 To by było na tyle. Przejdź do finalizacji tematu: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Sprawdź wersję Javy, Adobe Readera i przeglądarek i w razie potrzeby zaktualizuj do najnowszych wersji. Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi