mlody Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, Jak widzę większość osób w tym także ja mam problem z tym wirusem. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. W załączniku przesyłam logi. Z góry dziękuję za pomoc. --------------------------------------- Udało mi się samodzielnie odblokować komputer, jednak proszę o zerknięcie na świeże logi Pozdrawiam, Mateusz OTL.Txt Extras.Txt OTL2.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Rzeczywiście ci się udało. Możesz przejść do czynności finalnych. 1. Wklej do OTL skrypt kosmetyczny: :OTL DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\catchme.sys -- (catchme) O4 - HKLM..\Run: [VSD3DRefDebug] C:\Documents and Settings\Mlody\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\4542\VSD3DRefDebug.exe File not found :Files C:\Documents and Settings\Mlody\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\4542 Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. Logów nie pokazujesz żadnych. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Zaktualizuj Jave i Adobe Reader: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez picasso 21.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi