Kaazagashi Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam. Miałem problem z rjbl.dll, zrobiłem kilka czynności, które widziałem w odpowiedziach do innych takich samych problemów, lecz nie jestem pewien czy wszystko zrobiłem dobrze. Extras.Txt OTL.Txt SystemLook.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Według logów wygląda, ze wszystko dobrze wykonałeś. Sumy kontrolne ws2_32.dll zgadzają się. Nie widzę tutaj nic więcej do roboty. Klik w Sprzątanie w OTL. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Problem w tym, że kolega mętnie pisze: zrobiłem kilka czynności, które widziałem w odpowiedziach do innych takich samych problemów Nie rozwinął wypowiedzi w kwestii kilku, co robił prócz podmiany pliku. Nie wszystko można odczytać z logów. Np. czy wykonał czyszczenie folderów Przywracania systemu (KLIK) jest na razie zagadką bez potwierdzenia słownego. . Odnośnik do komentarza
Kaazagashi Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pierwsze w cmd wpisałem :sfc /scanfile=C:\Windows\SysWOW64\ws2_32.dll Wykonałem logi z systemlooka i OTL, a na koniec użyłem combofix. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Wykonałem logi z systemlooka i OTL, a na koniec użyłem combofix. No i po co ten ComboFix (KLIK) .... Już pierwsza komenda rozwiązuje sprawę! Użycie było całkowicie zbędne. I czy go prawidłowo odinstalowałeś (nie przez Sprzątanie w OTL)? Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez picasso 15.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi