bierni Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wybaczcie moją nieobecność ale miałem problemy zdrowotne. prześledziłem dział i jeśli uraz nie będzie dokuczliwy to najpóźniej w niedzielę wrzucę recenzję. Odnośnik do komentarza
jankomuzykant Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 życzę dużo zdrowia i czekamy na recenzję Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kiedy możemy spodziewać się czegoś związanego z DefenseWallem na tym forum? Czy też licencja DW, o której tu mowa, "poszła" na "tamto forum" (którego adres można znaleźć w postach) i na naszym forum już nic z tego nie wyjdzie? Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Bierni obiecał, że będą rozdane zarówno tam i tu więc trzeba mu zaufać i być cierpliwy choć więcej licek pewnie pójdzie na tamte forum bo tam więcej zdecydowanie czasu spędził Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 zapomniałem odnieść się to postu eru - żeby nie było wątpliwości: Zasady podane przez mamę a wszystkie losowania odbywają się tylko na tym forum. Sprawa jest chyba jasna: "wszystkie losowania odbywają się tylko na tym forum"...widać, że Bierni postanowił trochę zdyscyplinować dzieciaczki z SG Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 więcej licek pewnie pójdzie na tamte forum Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 3 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 co wy macie z tamtym forum? licencje na tym forum nie mają nic wspólnego z tamtymi i odwrotnie. obecnie odbywa się giveaway na hitman pro 3, na resztę proszę czekać cierpliwie. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jest losowanie na forum http://safegroup.pl/defensewall-3-0-giveaway.html Nasze obawy są chyba uzasadnione patrząc po poście wyżej obserwuję ten temat ciągle i za kilka dni odbędzie się losowanie jednego z cukiereczków ile to jest kilka dni, dla mnie 4 - 7 Sprawa jest chyba jasna: "wszystkie losowania odbywają się tylko na tym forum"...widać, że Bierni postanowił trochę zdyscyplinować dzieciaczki z SG chyba nie do końca: z TAMTEGO FORUM, temat dotyczący licencji na DW czyli tego samego co i tu: twoja bierni odpowiedź z dnia 01.09.2010 czyli dość świeża zamieszczona tam, warto dodać że dwa tygodnie po tekście poniżej zamieszczonym tu, cytuję: zapomniałem odnieść się to postu eru - żeby nie było wątpliwości: Zasady podane przez mamę a wszystkie losowania odbywają się tylko na tym forum. więc ???? Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 @bierni: Myślę, że to trochę wynika z faktu, że zdecydowana większość osób w tym temacie opowiadała się za DW, a pomimo tego jako pierwszego postanowiłeś zrecenzować Hitmana. Do tego doszedł "tamten link" i stwierdzenie LikwidatoRa ("więcej licek pewnie pójdzie na tamte forum"), z którego można zrozumieć, że "tamto forum" jest jakby dla Ciebie ważniejsze. @Anonim3: Akurat kwestia terminu/ilości dni była już w tym temacie poruszana i wyniknęła ona z przyczyn niezależnych od autora tematu. Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 naprawdę nie mam pojęcia jak mogę to wszystko ująć inaczej... 1. nie wiem dlaczego poruszacie temat tamtego forum - pisałem już, że losowania na tym forum nie mają nic wspólnego z tym - czy tak ciężko to zrozumieć? 2. moja praca ma charakter charytatywny 3. recenzuję program, z którym wystarczająco dobrze się zapoznam/dobrze znam/uznam, że wiem wystarczająco dużo na jego temat, aby przedstawić go innym 4. 4. W zamiarze zjawisko ma mieć charakter cykliczny, powracać w pewnych odstępach czasowych. Częstotliwość nie może zostać jednoznacznie określona. Jest to zależne od dobrej woli producenta i nie zawsze można w sposób regularny jak w zegarku stawiać się z plikiem kluczy. oprócz tego dodam od siebie, że terminy podane przeze mnie są tylko przybliżeniem mającym na celu zaspokoić uczucie oczekiwania i mogą ulegać zmianom/w powodów ale również przez inne czynniki sytuacyjne. oczywiście najchętniej obdarowałbym każdego licencją ale ich ilość jest często mocno ograniczona. o ile w przypadku hitman pro każdy zainteresowany otrzymał licencję o tyle z defensewallem może być problem i wtedy losowanie odbędzie się via random.org Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 z defensewallem może być problem i wtedy losowanie odbędzie się via random.org Tak przypuszczałem, że z lickami na DW może być problem Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 co to jest? jakiś mechaniczny akt? co jest z wami ludzie? wszędzie szukacie jakiegoś podtekstu? problem w sensie, że ilość będzie ograniczona i może nie starczyć dla każdego - to wszystko. dla czysto teoretycznej sytuacji - 5 licencji do rozlosowania a chętnych np. 10 to wrzucam listę chętnych na random.org, gdzie według wygenerowanej kolejności pierwsze 5 osób na liście otrzyma licencje. wybaczcie ale jaśniej się już nie da. Odnośnik do komentarza
Meir Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Dajcie Chłopcu spokój...nie molestujcie go tak ...jak powiedział,że będą licki to będą Odnośnik do komentarza
Anonim2 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Okej Bierni! Dołączam się więc do listy cierpliwie oczekujących Odnośnik do komentarza
Gienek Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Byłoby fajnie zorganizować koszyk . Od czasu do czasu mam w swoim kramiku (nie sejfik!) kilka ekskluzywnych kluczy. Chętnie mogę przekazywać Bierniemu klucze, a on zajmie się losowaniem z owego koszyka. Oczywiście działam w tej samej "branży" co Bierni. Chyba nawet ja przetarłem szlak - jak, do kogo, co należy zrobić by otrzymać jakąś miłą nagrodę. Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Z tego co pamiętam to lunatic zaczął konkursy realizować przed tobą Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Po dwóch tygodniach ciszy w temacie nieśmiało zapytam: pojawił sie może jakiś termin losowania DW? Odnośnik do komentarza
bierni Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 witam - zastój spowodowany czynnikami sytuacyjnymi. pod koniec następnego tygodnia poinformuję co i jak. niestety nie miałem czasu na opisanie programu, tak więc rozlosowane zostaną same licencje (zakładam, że osoby zainteresowane zapoznały się z aplikacją) pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Lex Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 @bierni: dziękuję za info. Już myślałem że nic z tego nie będzie. Co do zapoznania: ja osobiście już "zapoznaje się z DW" ładnych parę miesięcy Odnośnik do komentarza
Gienek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Mogę odstąpić dwa klucze do Returnil System Safe Pro 2010. Zostały z konkursu. Chętnie oddam zainteresowanym (lub przekażę bierniemu). Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Właśnie zapodałem sobie na wirtualu Mamutu...baaaardzo mi się spodobał...i poszukuję licencji jakby ktoś pytał...a może miał niewykorzystaną? A tak z innej beczki...jutro w gazecie prawnej jest płytka z ESET Smart Security na 6 miesięcy...info stąd http://di.com.pl/news/34215,1,0,„Dziennik_Gazeta_Prawna”_z_pakietem_bezpieczenstwa_ESET_Smart_Security.html Odnośnik do komentarza
redred Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mogę odstąpić dwa klucze do Returnil System Safe Pro 2010. Zostały z konkursu. Chętnie oddam zainteresowanym (lub przekażę bierniemu). Mogę prosić o jedną , czy się spóźniłem ? redred Odnośnik do komentarza
Rafael Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 W kioskach dostępny jest aktualny numer Komputer Świata. Tak się składa, że jest to wydanie jubileuszowe, w związku z czym do gazety został dorzucony program G Data Internet Security 2011 z roczną licencją. Więcej info tutaj - KLIK! Odnośnik do komentarza
Gienek Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Czekam na decyzję Bierniego i Picasso. Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Cnet.com w porozumieniu z Pandą udostępnia na rok Panda Cloud Antivirus Pro Edition. https://www.trialpay...VjhW7&c=a6bdab2 Po wypełnieniu pól rejestracji, potwierdzeniu klawiszem "Continue" a potem "Place My Order" przechodzimy automatem do strony potwierdzającej naszą rejestrację - teraz klikamy "Get Your Product Now" i otrzymujemy stronę z kodem rejestracyjnym oraz linkiem do instalki na Cnet.com. Informacje na tej stronie warto...i raczej należy...skopiować do notatnika i zapisać gdzieś na dysku, bo mailem przychodzi tylko info z TrialPay o rejestracji i linkiem do strony z podanym serialem...kto wie, jak długo ten link będzie aktywny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi