Punisher2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam, Czy jest jakiś sposób aby zmusić Windows 7 do zezwolenia na ręczne sortowanie plików i folderów w innych folderach z wyrównaniem do siatki, tak jak to ma miejsce w XP, albo pulpicie każdego Windowsa ?? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Odpowiedź krótka: nie ma takiego sposobu. Odpowiedź dłuższa: są edycje-protezy. 1. Edycja do całkiem czego innego: KLIK. Skutki uboczne (#4) powodują pojawienie się w menu kontekstowym opcji Autorozmieszczania. Jak można przeczytać, edycja nie jest do końca "normalna". 2. Na bazie powyższej dewiacji powstał przerobiony tweak: KLIK. 3. Jest jeszcze i ta edycja (czyli fragmenty z powyższej edycji nr2): KLIK. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Picasso jesteś wielka, oto mi właśnie chodziło. Zaraz sprawdzę czy działa. Opcje Autorozmieszczanie i Wyrównaj do siatki mi nie przeszkadzają a wręcz chciałem je mieć w menu kontekstowym Windows 7 Wady jakie zauważyłem to brak paska zajętości dysku i kafelki mają nazwę kafelki rozszerzone Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi